Comença Àtic dels Llibres

Guia literària de Catalunya

Guia literària de Catalunya

En efecte: després de molt pensar-hi, i de un any d’ençà que vam començar a publicar les nostres novetats en castellà el passat 8 de març de 2010, hem encetat una línea editorial en català a Àtic dels Llibres especialitzada en llibres d’interès per al públic català, de creació pròpia i també traduccions de clàssics contemporanis. I no podiem començar més ben acompanyats: de la mà del escriptor i editor Ricard Vela, que ha estat responsable del Cercle de Lectors, i que ens presenta una curiosa Guia literària de Catalunya.

Aquesta guia forma part de la col·lecció que es va iniciar amb la Guia literària de Roma i que ha continuat amb altres títols que combinen un viatge literaria als destins més estimats de la geografia, la literatura i fins i tots els conceptes i les idees universals. En aquest cas, Ricard Vela ens regala una exquisida sel·lecció de fragments, relats i memòrias escrites per il·lustres estrangers on veurem la imatge que de Catalunya tenien els nostres visitants. Podeu veure la primera entrevista que va concedir amb motiu de la publicació del llibre, al programa cultural de TV3 L’hora del lector. Us deixem amb una perla del gran escriptor francès Voltaire: “Catalunya, en resum, pot prescindir de l’univers sencer i els seus veïns no en poden prescindir pas, de Catalunya”.

Be Sociable, Share!

Tags: , ,

Dejar un comentario


1 − 1 =