L’escocès impertinent: “Guia literària de Catalunya”

Molta gent ens ha escrit per felicitar-nos per la iniciativa de començar a publicar en català, i la rebuda que la Guia literària de Catalunya està tenint és molt satisfactòria. L’edició de Ricard Vela, que acuradament recull els grans clàssics inexcusables que han escrit sobre Catalunya com Cervantes, Voltaire, Stendhal o Giacomo Casanova, també té la particularitat de no oblidar personatges potser menys coneguts, però molt observadors, que van viatjar per les nostres terres.

Precisament un dels molts articles que s’han publicat arran de la sortida del llibre parla de un d’aquests personatges, i ens ha semblat que us podria interessar aprofondir una mica més en la figura de Robert Cunninghame, o l’escocès impertinent, com el bateja El Periòdic d’Andorra. ¡No us perdeu l’article, ja que val molt la pena!

Be Sociable, Share!

Tags: , , ,

Dejar un comentario


2 + 9 =