Falcons al març i roses a l’abril: Àtic dels Llibres publica “F de falcó”

Com ja sabeu molts dels lectors de les nostres publicacions en castellà, H de halcón de la Helen Macdonald va ser el nostre gran èxit de la tardor de 2015. Els elogis unànimes de la premsa cultural, les recomanacions de llibreters i prescriptors, i és clar, la valuosa qualitat literària del llibre, van fer que H de halcón assolís tres edicions en pocs mesos. Si ens seguiu per Facebook o Twitter, ho sabeu prou bé. Entre d’altres espais i mitjans, el programa cultural de llibres del Canal 33 li va dedicar una esplèndida entrevista, que us recomanem molt.

F de falcó Àtic dels Llibres Ático de los Libros

D’ençà que vam encetar Àtic dels Llibres, no podíem estar més contents de l’acollida que els nostres títols han tingut entre els lectors. Publicar Roland Barthes, Witold Gombrowicz i Natalia Ginzburg en català ha estat un regal, i tenim moltes ganes de seguir avançant en aquest viatge. Durant aquest any 2016,  hem preparat una sel.lecció de literatura i assaig clàssics i contemporanis excepcional. Ben aviat us en seguirem parlant. Estigueu atents al Facebook i al Twitter d’Àtic.

Aquesta setmana, ens omple d’alegria que arribi a llibreries, el 16 de març, el flamant Premi Samuel Johnson i Costa Book of the Year, F de falcó, de Helen Macdonald. Es tracta del primer Premi Samuel Johnson que es tradueix al català. Va ser finalista dels premis Cálamo, que atorga la veterana llibreria de Saragossa, i a banda dels nombrosos premis i reconeixements, de l’èxit de vendes que ha estat arreu del món, de la revolució fins i tot que ha representat en el camp de l’assaig narratiu, F de falcó va ser escollit pel The New York Times com un dels 10 millors llibres del 2015.

F de falcó Àtic dels Llibres H de halcón Ático de los Libros

És senzillament un text excepcional, una exploració del dolor i una narració de la bellesa salvatge del món de la falconeria i del dol per la mort del pare, un viatge literari i íntim ple de sensibilitat. Esperem que els lectors en català en gaudeixin molt, també! Ens fa molta il.lusió publicar aquest llibre.

I naturalment, d’aquí a poc ens veurem a Sant Jordi :) Us informarem de la nostra localització ben aviat: bones lectures i fins Sant Jordi!

 

Be Sociable, Share!

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Dejar un comentario


+ 4 = 7